Elkészítési folyamatok

A Costadoro tudja, hogy a részletek megváltoztatása gyakran elég ahhoz, hogy forradalmasítsa a világot.

Ezért a hagyományos eszpresszó mellett minden nap innovatív kávékivonó és -készítő rendszereket tesztelnek.

Espresso

Az Espresso valószínűleg a legnépszerűbb forróital,  de nemcsak Olaszországban. Szertartás, ami átsegít a hétköznapokon, lökést ad ébredéskor, munkahelyi szünetekben, étkezés után, beszélgetés közben, otthon, a bárban vagy az irodában.

Főzés

A főzés és filteres kivonatok, minőségi alternatívát jelentekenek a baristáknak az intenzív és egyedi ízélmény megalkotásában.

MOKA

Az egyik legkönnyebb kinyerési forma a moka. Egyike a legismertebb és leggyakrabbak alkalmazott elkészítési folyamatoknak, az olasz otthonokban és azokon túl.

Ajánlatkérés